Calatoria, de Brandon Bays

brandon bays

Calatoria Brandon Bays Editura Adevar Divindivinro Calatoria, de Brandon Bays

Titlul cartii:  CALATORIA

Autor:  Brandon Bays

Editura:  AdevarulDivin

Comanda aceasta carte aici

Aceasta este o carte despre libertate, despre libertatea de a-ţi trăi viaţa exact aşa cum ai visat întotdeauna să o trăieşti.

Cu toţii avem probleme care ne limitează sau care ne fac să ne simţim prinşi într-o capcană, cum ar fi sentimentele de mânie, de depresie, de durere, anxietate sau teamă. Unii oameni nu reuşesc să îşi definească aceste sentimente, dar simt că viaţa ar trebui să însemne ceva mai mult decât ceea ce trăiesc ei. Alţii se simt pur şi simplu nişte rataţi. Mulţi dintre ei cad pradă dependenţelor, iar unii chiar se îmbolnăvesc de boli grave, care le pun în pericol viaţa.

Oricât de gravă ar fi problema cu care te confrunţi şi oricât de mult te-ai luptat cu ea până acum, tu ai posibilitatea să te eliberezi şi să te vindeci, devenind astfel complet.

Tu ai capacitatea de a ajunge chiar la rădăcina acestor probleme. La acest nivel, le poţi rezolva şi te poţi detaşa în sfârşit de ele, eliberându-te, astfel încât să îţi poţi trăi viaţa la potenţialul tău maxim, ca expresie plenară a sinelui tău real.

După experienţa profund transformatoare prin care mi-am vindecat în mod natural o tumoare în numai şase săptămâni şi jumătate, eu am descoperit o bucurie nesfârşită şi o senzaţie de libertate care nu m-a mai părăsit de atunci. Acesta a devenit darul nepreţuit al vieţii mele.
Am scris cartea de faţă în semn de recunoştinţă profundă faţă de călătoria prin care am trecut. Speranţa mea este că ea va fi un instrument viu care te va inspira să te îmbarci în propria ta călătorie interioară. Îţi doresc să descoperi cu această ocazie bucuria infinită care reprezintă esenţa fiinţei tale.

 Aceasta este o invitaţie către eliberare. Eşti gata să o accepţi?”

Am citit aceasta carte la recomandarea Lenutei Glujdea.  Si m-a captivat cu totul.

Cartea este structurata in 4 parti:

1.  Povestea:  O tumoare de marimea unei mingi de baschet a evoluat in corpul autoarei, tumoare care a fost fost vindecata COMPLET in 6 saptamani, prin puterea vindecarii emotionale.  Ideea de baza este ca daca o parte din fiinta noastra a creat o boala, tot ea isi asuma intreaga responsabilitate a vindecarii ei.  Ca boala apare in noi ca sa ne transmita un mesaj, sa ne invatam o lectie.  Daca eliberezi din sistemul tau emotional blocajele…boala se vindeca singura.

2. Calatoria vindecarii emotionale.  Toate blocajele noastre emotionale (depresie, sentimente de vinovatie, frustrare, gelozie) pot fi eliberate prin ajungerea la sursa acestei emotii, prin eliberarea amintirii care a produs blocajul.

3. Calatoria vindecarii fizice. Boala apare pentru ca noi trebuie sa invatam o lectie.  Ea ne transmite un mesaj.  Calatoria vindecarii fizice consta in descoperirea acestui mesaj si vindecarea bolii.  Boala apare ca urmare a blocarii energiei intr-un anumit punct al corpului nostru.  Cand aceasta energie este eliberata, celulele corpului nostru se regenereaza singure.

4.  Instrumentele de lucru.  In aceasta parte sunt structurate foarte clar metodele de lucru pentru vindecarea emotionala si fizica a corpului nostru.

Ce mi-a placut?  Modul simplu in care a fost scrisa intreaga carte, presarat cu exemple concrete si cu expunerea destul de clara a procesului de lucru.

De ce o recomand? Pentru schimbarea perceptiei asupra emotiilor si a bolilor care apar in corpul nostru si pentru ca atrage atentia asupra propriei responsabilitati asupra vietii noastre.  Noi suntem cauza in viata noastra si prin identificarea acesteia, putem sa ne creem exact viata pe care ne-o dorim.

Tu ai citit cartea?  Ai aplicat instrumentele descrise? De abia astept parerile tale despre aceasta carte.

Am creat acest spatiu de lectura pentru a impartasi parerile noastre despre ce am mai citit, ce ne-a impactat si ce am putea recomanda si celorlalti oameni din viata noastra.

Suntem aici impreuna, sa ne sustinem, sa crestem si sa ne indeplinim visele. Poti sa lasi un comentariu aici sau poti sa-mi scrii oricand simti nevoia pe adresa de e-mail andreea@lifetango.ro

TU esti cea mai importanta persoana din viata TA!

Cu drag,

Andreea

 


 

2 Responses to Calatoria, de Brandon Bays

  1. Lenuta spune:

    Ma bucur ca ti-a placut cartea Andrea, pentru mine aceasta lectura a avut un impact deosebit. In primul rand am inceput sa-mi caut sufletul si acele momente de bucuri extraordinare de care vorbeste autoarea.. si ieri am avut parte de acea experienta unica si minunata pe care nu am mai trait-o, simtit-o niciodata. Insa cu o alta metoda decat cea prezentata de autoare, am fost la o prietena de profesie psiholog, care are o credinta foarte mare in Dumnezeu si pe langa metoda de terapie a folosit metoda de iertare prin rugaciune.
    Nu pot sa descriu in cuvinte sentimentele prin care am trecut si starea de bine pe care o am acum in urma experientei traite. Ori care ar fi metoda folosita merita experimentata iar rezultatele sunt miraculoase.

    • Lifetango spune:

      Mi-a placut foarte mult…sunt atatea metode prin care poti sa ajungi la sursa problemelor. Cred ca depinde de fiecare la ce rezoneaza. Ce mi-a placut insa la tehnicile descrise este combinatia de NLP cu transa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>