Cum sa te dez-indragostesti?

Tulips 300x225 Cum sa te dez indragostesti?Se spune ca unele relatii sunt extrem de puternice, relatii in care oamenii ajung sa depinda unul de celalalt.  Daca o relatie nu decurge in asa fel incat doi oameni sa devina impreuna mai sanatosi, mai fericiti, daca nu-si constuiesc impreuna amintiri frumoase si nu-si fac impreuna o viata placuta, inseamna ca, intr-un fel sau altul, unul din parteneri il starce de vlaga pe celalalt.  Daca nu se intampla asa, atunci unul dintre ei pune capat relatiei, iar celalalt continua sa fie indragostit si sa tanjeasca.

Daca vei continua sa fii indragostit de ea, te privezi de oportunitatea de a-ti recanaliza viata.

Exercitiu:

1.  Ganditi-va la o persoana de care vreti sa va dez-indragostiti.

2.  Rememorati toate amintirile frumoase pe care le-ai avut impreuna, vazandu-va pe voi insiva in acele amintiri.  Vizualizati filmele derulandu-se invers si faceti-le pe toate mici si alb-negru.

3.  Rememorati toate momentele in care acea persoana s-a purtat rau cu voi si toate sentimentele negative legate de ele, imaginandu-va cum va uitati la ele din interior, pe deplin asociati.

4.  Luati fiecare lucru rau pe care vi l-a facut persoana respectiva si imaginati-vi-le pe toate, unul dupa altul, ca si cum ar fi proiectate pe ecranul unui cinematograf.  Derulati acest film de mai multe ori, pana sa va saturati de el.

5.  Luati un lucru care va provoaca dezgust, apoi mutati imaginea acelei persoane in imaginile dezgustatoare.

6.  Imaginati-va un viitor minunat in care sunteti eliberat de acea persoana si imaginati-va fiind fericit si liber, apoi pasiti in interiorul acestei imagini.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>